ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
 1. Καλησπέρα, λέγομαι ______________, και είμαι σεξομανής σε αποκατάσταση. Καλώς ήλθατε σ' αυτή τη συνάντηση των Σεξομανών Ανωνύμων.
 2. Αυτή είναι κλειστή συνάντηση. Μόνο όσοι επιθυμούν τη δική τους προσωπική σεξουαλική καθαρότητα, παρακαλώ.
 3. Κάποιος διαβάζει τον “Σκοπό των ΣΑ”
 4. Κάποιος διαβάζει “Τι είναι ο σεξομανής, και τι είναι σεξουαλική καθαρότητα.”
 5. Ας πάρουμε ένα λεπτό για να γνωριστούμε με το πρώτο μας όνομα και να δηλώσουμε το χρονικό διάστημα της σεξουαλικής μας καθαρότητας. Θα ξεκινήσω και ας πάμε γύρω απ' το δωμάτιο. Το όνομά μου είναι ___________. Είμαι σεξομανής, και είμαι σεξουαλικά καθαρός για _________.
 6. Παρακαλώ ακολουθήστε μαζί μου στην προσευχή της γαλήνης. 'Θεέ μου, δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω, κουράγιο να αλλάζω αυτά που μπορώ, και σοφία να γνωρίζω τη διαφορά.'.
 7. Διάβασμα μερικών αποσπασμάτων.
 8. Στο μοίρασμα, αποφεύγουμε θέματα που μπορεί να οδηγήσουν σε διαφωνία ή απόσπαση της προσοχής μας. Ακόμη, αποφεύγουμε γραφικές σεξουαλικές περιγραφές και σεξουαλικά επιθετική γλώσσα. Η έμφαση είναι στην ειλικρίνεια, την αποκατάσταση, και την ανάρρωση—πως να θέσουμε σε εφαρμογή τα Δώδεκα Βήματα και τις Δώδεκα Παραδόσεις στην καθημερινή μας ζωή. Παρακαλώ, δεν υπάρχει διάλογος. Αν κάποιος νοιώθει ότι κάποιος γίνεται πολύ γραφικός, ας το δείξει με το να σηκώσει το χέρι σιωπηλά.
 9. Το μοίρασμα αρχίζει.
 10. Διαβασμα των Δώδεκα Παραδόσεων.
 11. Οτιδήποτε ακούσατε σ' αυτή τη συνάντηση είναι καθαρά η γνώμη του ατομικού μέλους Οι αρχές των ΣΑ περιλαμβάνονται στα Δώδεκα Βήματα και τις Δώδεκα Παραδόσεις. Αυτό είναι ένα ανώνυμο πρόγραμμα. Παρακαλώ κρατήστε τα ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα οποιουδήποτε γνωρίσετε η μάθετε στους ΣΑ για τον εαυτό σας. Οτι λέγεται εδώ, ας μείνει εδώ. Θυμηθείτε οτι ποτέ δεν ταυτιζόμαστε δημόσια με τους ΣΑ στον τύπο, το ραδιόφωνο, τηλεόραση, η κινηματογράφο. Ούτε και κανείς μιλάει για λογαριασμό των ΣΑ.
 12. Διαβασμα του “Ενα Όραμα για Σένα” ή των “Δώδεκα Υποσχέσεων.”
 13. Μετά από μια στιγμή σιωπηλού συλλογισμού θά 'θελα να ζητήσω τον __________ να μας οδηγήσει στην προσευχή της επιλογής του.